A legjobb Önmagad!

Előadás és dedikálás
2019.04.24.

Tartsatok velünk ezen a különleges estén, ahol Király Eszter író-újságíró, képzésben mentálhigiénés szakember lesz a vendégünk,
akivel Kovács Zsuzsanna életvezetési – és stílustanácsadó, a The Silver Lining alapítója beszélget a párkapcsolatokról, a Férfi- Nő szövetségről, női szerepekről, nőiességről, önazonosságról.

Király Eszter író, újságíró, coach, képzésben mentálhigiénés szakember, a Meddig tart a kapcsolatunk – Szívleckék női önismeretből c. sikerkönyv szerzője. Számos igényes portálon és magazinban jelennek meg népszerű, Férfi-Nő szövetséget erősítő írásai.

A Férfiak Klubja különösen fontos számára, rendszeresen jelennek meg népszerű cikkei az oldalon.
Előadásokat tart nőiesség, férfiasság, párkapcsolati problémák, önismereti témákban.

“Mikor állsz készen? Amikor a múlt minden ajtaját bezártad, és eldobtad a kulcsot.
Amikor eleget voltál egyedül, és szép, büszke, méltóságot, egészséges önbizalmat sugárzó, teljes emberré formáltad önmagad. Amikor az egyedüllétedben szereztél meg mindent, ami a továbblépéshez kell: önbizalmat, önismeretet, önszeretetet, önkritikát, és a hatékony ignorálás művészetét.
Nincs értelme teljes erőből, gyorsan belevetődni valami újba felejtés, figyelem elterelés, vigasztalódás, vagy pillanatnyi önbizalom erősítés gyanánt, ezek a majdnem kapcsolatok csak tüneti kezelések, ideiglenes fájdalomcsillapítás, mert az új kapcsolat mindaddig kudarcra van ítélve, amíg ki nem sepertük, el nem űztük a múlt összes démonját.

Elérhetővé kell válni egy új kapcsolat számára, és ez azt jelenti, hogy lelkileg teszed magad elérhetővé, kisugárzásod megváltozik, már nem a szerelemtől akarsz boldog lenni, nem azt üzeni minden megnyilvánulásod, hogy testi-lelki éhező vagy, és hogy még mindig múltbeli, levetett kapcsolataid el nem varrt szálait rendezgeted.
A valódi szépség, a kisugárzás ott kezdődik, amikor elhatározod, hogy végre Ön – Magad leszel.”
(részlet Király Eszter Meddig tart a kapcsolatunk című könyvéből).

Szeretettel várunk ha szeretnél Te is találkozni személyesen velünk, és részese lenni a programnak.
A részvétel REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.
info@kiralyeszter.com
RÉSZVÉTELI DÍJ: 2.500 HUF

Jegyek elérhetők: https://kiralyeszter.com/termek/jegyvasarlas/

Korlátozott számban – amennyiben marad férőhely – lehetőség lesz a helyszínen is jegyet vásárolni: 2.900 HUF áron.

Az első 20 regisztráló között kisorsolunk egy Király Eszter könyvet! Érdemes mielőbb jelentkezni!

Május 16-án találkozunk! 🙂